Paleis voor Schone Kunsten Brussel
Palais des Beaux-Arts Bruxelles
Centre for Fine Arts Brussels

Miagi Orchestra South-Africa 12 juli Bozar

Programma

Beethoven - Egmont Ouverture
Stravinski - Firebird
Bernstein - Prelude, Fuge and Riffs
Duncan Ward - Rainbow Beats

Music Is A Great Investment

De concerten van het MIAGI Orchestra bewegen zich van klassiek en modern, via jazzy naar Afrikaanse ritmes en dance grooves. Deze zomer trekt het symfonieorkest, dat een mix is van een jeugdorkest en een jong professioneel gezelschap, voor de vierde keer door Europa.
Hun opwindende concerten trekken volle zalen in o.a. de Elbphilharmonie Hamburg, het Konzerthaus Berlin en het Koninklijk Concertgebouw Amsterdam.

Meer informatie: www.miagi.co.za

MIAGI & Duncan Ward

MIAGI Orchestra met 90 leden uit Zuid-Afrika bestaat uit jonge musici met een verschillende etnische en econo-
mische achtergrond. Ze hebben twee dingen gemeen: talent en enthousiasme. De jonge Britse dirigent en componist Duncan Ward staat al vijf jaar voor het orkest. Als dirigent maakt hij een snelle internationale carrière. Hij was assistent van Simon Rattle bij de Berliner Philharmoniker en is ook een begaafd componist. Voor MIAGI schreef hij Rainbow Beats Suite for 100 Years Nelson Mandela.

www.duncan-ward.co.uk/about/

Europese tournee

MIAGI Orchestra met 90 leden uit Zuid-Afrika bestaat uit jonge musici met een verschillende raciale en econo-
mische achtergrond. Ze hebben twee dingen gemeen: talent en enthousiasme. De jonge Britse dirigent en componist Duncan Ward staat al vijf jaar voor het orkest. Als dirigent maakt hij een snelle internationale carrière. Hij was assistent van Simon Rattle bij de Berliner Philharmoniker en is ook een begaafd componist. Voor de rondleiding door MIAGI in 2018 schreef hij Rainbow Beats.

Be the legacy

De harmonie waarmee de leden van MIAGI Orchestra hun contrasterende afkomst en achtergrond omarmen, samen met hun hartverwarmende geestdrift die inspireert en niemand onberoerd laat, is een afspiegeling van Mandela’s droom en zijn idee van een Zuid-Afrikaanse ‘regenboog-natie’.

Let us all celebrate the Legacy of Nelson Mandela


Miagi Orchestra

Summer Concert Bozar

12 july 2018 Brussels
20.00

Paleis voor Schone Kunsten Brussel
Palais des Beaux-Arts Bruxelles
Centre for Fine Arts Brussels